Over BPS International 2018-04-05T15:04:00+02:00

We Are Here To Serve You

Sinds 1995 is BPS International dé specialist op het gebied van spraakopname en kwaliteitsmonitoring. De meerwaarde van BPS is het specialisme. Voor een ander een nichemarkt, voor ons core business! Hierdoor hebben wij door de jaren heen unieke kennis en ervaring opgebouwd, uiteraard resulteert dit in gedegen advies en betrouwbare ondersteuning. Wij bieden een totaalassortiment waarmee we de gehele markt dekken: Van het opnemen een enkel toestel tot een volledig geïntegreerd systeem met kwaliteitsmonitoring (evaluatie van voice-, data- en screenrecording) oplossingen voor honderden werkplekken.

Van eenvoudig terugzoeken en beluisteren van gesprekken tot volledig netwerk geïntegreerde IT/telefonie systemen voor opname en kwaliteitsbeoordeling… BPS werkt hierin nauw samen met gerenommeerde partners uit de telecom- en contact center sector.

De gespreksopname/gespreksregistratie oplossingen van BPS garanderen kwaliteit en nemen telefoongesprekken maar eventueel ook schermactiviteit zowel automatisch als handgestuurd op.

Ook biedt BPS een range van Quality Management oplossingen aan. Met Quality Management beoordeelt u uw medewerkers met behulp van een elektronisch formulier. Hierdoor krijgt u snel inzichtelijk over welke capaciteiten individuele medewerkers beschikken. Maar ook op welke gebieden (bij)scholing noodzakelijk is. Tevens krijgt u snel een overzichtelijk beeld van de kwaliteit van uw medewerkers en kunt u, daar waar nodig, eenvoudig bijsturen.

Voor meer informatie verwijs ik u gaarne naar onze website www.bps.nl

Gevoerde merken

  • NICE
  • Numonix
  • RedBox
  • Vidicode
  • myFax

Enkele tevreden gebruikers